FAQ

Tänne olemme koonneet meiltä usein kysyttyjä kysymyksiä.


Minusta tuntuu, että minulla on kaksi vasenta jalkaa... Miten opin tanssin ajoissa?

Tutustu opetteluvideoihin ja skriptiin. Vaikka tanssi onkin helppo oppia, tarvitsee sitä varten nähdä hieman vaivaa ja käyttää harjoitteluun aikaa. Jos tanssin askeleet eivät tunnu loksahtavan paikalleen, voit myös tulla harjoittelemaan kanssamme yhteisharjoituksiin. Harjoituksista voit tulla myös hakemaan varmuutta suoritukseesi.Missä ja milloin tanssiharjoitukset pidetään?

Tanssiharjoitukset pidetään Tampereen Nääshallissa (Näsijärvenkatu 8) lauantaina ja sunnuntaina 20. ja 21. lokakuuta klo 15.30-17. Otathan mukaan mukavat liikuntavaatteet ja sisäsalikengät. Hallin täytyy olla tyhjillään klo 17.15, joten ota se huomioon, jos haluat käyttää suihkutiloja harjoitusten jälkeen.


Onko zombiksi pakko pukeutua?

Emme edellytä "zombiutumista", mutta suosittelemme sitä lämpimästi. Kun paikalle saapuu meikittömänä saattaa tulla katumapäälle nähdessään toinen toistaan ällömpiä ilmestyksiä. Tanssissa on myös tärkeää eläytyä zombin rooliin ja sitä helpottaa ennen kaikkea oikeanlainen meikki ja pukeutuminen. Lisäksi zombiutuminen on erittäin hauskaa! Ideoita zombiutumiseen läydät Kuvat-osiostamme.


Onko minun pakko ilmoittautua etukäteen?

Etukäteen ilmoittatuminen on erittäin suositeltavaa, mutta tapahtumapaikalla voi myös ilmoittautua ennen tanssia. Ilmoittautumiseen on kuitenkin hyvä varata aikaa ja saapua paikalle hyvissä ajoin! Ilman ilmottautumista et pääse tanssimaan, joten se kannattaa hoitaa kuntoon etukäteen. Ilmoittautuminen ei sido sinua mihinkään, joten älä sitoutumisen pelossa jätä ennakkoilmoittautumista tekemättä. Sen tarkoitus on keventää ja helpottaa järjestäjien työtaakkaa.


Monelta minun tulisi olla paikalla tanssipäivänä?

Paikalla on hyvä olla hyvissä ajoin etukäteen, koska ilmoittautumisten tarkistamiseen ja tanssipaikkojen katsomiseen menee jonkin verran aikaa. Älä tule paikalle viime tipassa! Ilmoitamme tarkemman suositellun ajan myöhemmin. Pysy kuulolla!


Olen alaikäinen, voinko kuitenkin osallistua?


Mikäli olet alaikäinen, tarvitsemme huoltajasi allekirjoittaman lupalapun, jotta voit osallistua tanssiin. Lupalapun voit tulostaa täältä. Lupalapun ylimmälle viivalle tulee kirjoittaa huoltajasi nimi, seuraavalle viivalle oma nimesi, ja aivan lapun lopussa olevalle viivalle huoltajasi allekirjoitus sekä päivämäärä. Tuo lupalappu mukanasi kun tulet tapahtumaan, koska ilman sitä emme voi päästää sinua tanssimaan. Parasta on, jos saat houkuteltua huoltajasi mukaan katsomaan tanssia ja kannustamaan meitä kaikkia!