Mikä Thrill The World on?

Thrill The World (TTW) on vuosittain järjestettävä maailmanlaajuinen tapahtuma, jossa osallistujat tanssivat Michael Jacksonin Thriller-kappaleen koreografian samaan aikaan ympäri maailman. Tapahtuman tavoitteena on osoittaa, että kuka tahansa voi tanssia, pitää hauskaa, yrittää rikkoa maailmanennätyksiä suurimmalla samanaikaisella joukkotanssilla sekä kunnioittaa edesmennyttä artistia, Michael Jacksonia. Tapahtumaan osallistuminen edellyttää ennakkoon ilmoittautumista ja Thrill The World -tanssikoreografian hallitsemista.

Vuonna 2009 tehtiin maailmanennätys yhteensä 22 571 tanssijan voimin 33 maassa. Suomessa Helsingissä vuonna 2009 oli 90 tanssijaa, vuonna 2010 Tampereella 72 ja Helsingissä 37 ja vuonna 2011 Helsingissä 55 tanssijaa.

Tänä vuonna Suomen Thrill The World järjestetään Tampereen keskustorilla lauantaina 27.10.2012 klo 22.00. Zombiksi pukeutuminen Thriller-teeman mukaisesti on suotavaa (ja erittäin hauskaa), mutta ei pakollista. Tanssi on jokaisen helppo oppia itse katsomalla virallisia opetusvideoita, jotka löytyvät Opi tanssi -osiosta tai tulemalla Tampereella järjestettäviin harjoituksiin Nääshallille (Näsijärvenkatu 8) 20.-21. lokakuuta klo 15.30-17. Saliin ei mahdu rajattomasti ihmisiä, joten olethan ajoissa paikalla!


Tervetuloa mukaan tanssimaan!


Lisätietoja tapahtumasta löydät sen virallisilta nettisivuilta osoitteesta http://thrilltheworld.com/.Virallinen vuoden 2012 Thrill The World promo-video: